ΙΔ' Μαθητιάδα, Πρώτη Σερρών, 15-19 Μαΐου 2020

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΊΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΓ’ ΜΑΘΗΤΙΑΔΑ

Η ανάγκη εξωστρέφειας και δικτύωσης του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης με την κοινωνία και ιδιαίτερα με την νεολαία και το αναπηρικό κίνημα είναι επιτακτική ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες.

Η ουσιαστική συνεργασία και η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ τους μπορεί να επιφέρει χρήσιμα αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης, της συμβουλευτικής, της πληροφόρησης, της έρευνας, της προόδου, αλλά και της ανάπτυξης με οφέλη για τους τελικούς αποδέκτες οι οποίοι είναι η νεολαία, τα άτομα με αναπηρία και οι φοιτητές.

Με την εμπειρία της εθελοντικής προσφοράς τους στα μεγάλα αθλητικά και πολιτισμικά δρώμενα της πατρίδας μας διαμέσου των αγώνων των ατόμων με αναπηρίες οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης θα συνδράμουν στην επιτυχία της εφετινής Μαθητιάδας συμμετέχοντας ως εθελοντές στο Παραολυμπιακό Πάρκο καθώς και στα  διάφορα αγωνίσματα.

Τους φοιτητές του Τμήματος θα συνοδεύσει ο Επίκουρος Καθηγητής   Δρ. Σταύρος Κοτταράς τέως μέλος της Ιατρικής Ομάδας Κατάταξης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής (I.P.C.).

Θεσσαλονίκη 17 Μαΐου 2018                                     Δρ. Σταύρος  Κοτταράς

                                                                                          Επίκουρος  Καθηγητής

Leave a Reply

Close Menu