ΙΔ' Μαθητιάδα, Πρώτη Σερρών, 15-19 Μαΐου 2020

Τα σχολεία (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) που επιθυμούν,  μπορούν να επισκεφθούν την Πρώτη για τις εκδηλώσεις της ΙΓ’ Μαθητιάδας κατά τις ημέρες Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Μαΐου 2020. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους δίνεται η δυνατότητα:

  • Να επισκεφθούν όλους τους αγωνιστικούς χώρους, να παρακολουθήσουν τους αγώνες στα διάφορα γνωστά ή μη διαδεδομένα αθλήματα και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες Ολυμπιακών Αθλημάτων (π.χ. να δοκιμάσουν τοξοβολία).
  • Να επισκεφθούν το Παραολυμπιακό Πάρκο και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες Παραολυμπιακών Αθλημάτων καθώς και σε βιωματικές δραστηριότητες για να γνωρίσουν τα προβλήματα των Α.Μ.Ε.Α.
  • Να συμμετέχουν σε πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο (π.χ. ομαδική ζωγραφική, κ.τ.λ.).
  • Να επισκεφθούν τις «Γωνιές της Ελλάδας», που αποτελούν τα τουριστικά περίπτερα, των συμμετεχόντων γυμνασίων όπου εκθέτουν τις ομορφιές και τα προϊόντα του τόπου τους.
  • Να απολαύσουν πληθώρα εκθέσεων και να συμμετέχουν σε πλήθος πολιτιστικών δράσεων.

Τα ειδικά σχολεία έχουν επίσης τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη Μαθητιάδα κατή τη διάρκεια των εκδηλώσεων και να συμμετέχουν στις περισσότερες από τις παραπάνω δράσεις.

Για τον καλύτερο συντονισμό των επισκέψεων παρακαλούνται όσα σχολεία επιθυμούν να επισκεφθούν την ΙΓ’ Μαθητιάδα, να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2324061604 και 2324061055 ή με e-mail στο program@mathitiada.gr.

Close Menu